Hyvinvoinnin portaat:


Oletko valmis ottamaan askeleen kohti parempaa huomista?

Tekemään itse asioita oman hyvinvointisi eteen?

Mutta tuntuu ettet saa otettua sitä askelta tai tuntuu että on niin monta askelta mitä tarvis ottaa ettei tiiä mistä aloittaa?

Tehdään yhdessä.

Käydään keskustellen läpi sinun elämän eri osa-alueet:

Ravinto

Uni

Kehonhuolto

Talous

Seksuaalisuus

Ihmissuhteet

Mielen työkalut

Ja sitten rakennetaan portaat.

Yhdessä mietitään mistä on helpoin lähtä liikkeelle ja piirretään paperille sinun omat hyvinvoinnin portaat. Ja sitten voit aloittaa muutoksen matkan, yksi porras kerrallaan.

Kun pääset alkuun pienillä ja helpoilla muutoksilla, muutoksen energia alkaa virtaamaan ja saat elämäsi eri osa-alueilla muutoksia aikaan.

Eläen vapaammin, kohti omia unelmia, iloiten matkasta.

Jos olet valmis ottamaan yhden pienen askeleen, ota yhteyttä!


-Anniina Turpeinen

Hyvinvointiliike Kastehelmi

0449778414


Miten juuri minä voin olla sinulle avuksi sinun hyvinvoinnin tukemisessa?


Olen koko elämäni ajan imenyt itseeni tietoja, joilla ihminen voi tukea omaa hyvinvointiaan. Tämä on tapahtunut kuin itsestään. Toki asia on minua aina myös kiinnostanut, joten olen lisäksi etsinyt tietoa, lukenut kirjoja ja internetin valtavaa tietopankkia sekä haastatellut ihmisiä. 

Vuoden 2022 keväällä aloin koota tätä valtavaa tietomäärää mikä aivoihini oli kertynyt täksi palvelukokonaisuudeksi, haastattelupohjaksi, jota hyödyntämällä jokainen voi saada apua haasteisiinsa ja päästä eteenpäin omalla hyvinvoinnin polullaan.


Koen siis että tämä on minun elämäntehtäväni, jakaa tätä tietotaitoa ja auttaa ihmisiä löytämään keinoja oman hyvinvointinsa tukemiseen. 

Minulla ei ole valmista tehtävälistaa, jonka voisin jokaiselle antaa, sillä me ollaan jokainen yksilöitä, meillä on omat elämämme, kokemuksemme ja ajatuksemme. Ei ole olemassa kovin yleispäteviä neuvoja, mikä on kenellekin hyväksi. 

Siksi olen rakentanut tämän palvelukokonaisuuden, jossa haastattelen sinua kysymyksillä, jotka auttavat sinua itseä oivaltamaan ja löytämään ne keinot jotka juuri sinulle on hyväksi.


Olen useasti koettanut parantaa tätä kokonaisuutta vain todetakseni joka kerta, että miten ihmeessä tämä on näin loistava paketti, niin oivaltavat kysymykset ja ihmistä eteenpäinohjaava kokonaisuus. Koen tämän tulleen minulle ja kaikille ihmisille lahjana, jota minä saan toteuttaa työkseni.


Rakkaudella Anniina