Kotiparturointia ja päähierontaa Kempeleessä. 

Leikkaan hiuksia kuunkierron mukaan parhaimpina päivinä, jolloin hiusten hyvinvointi lisääntyy, eikä tule hilsettä, kuivu hiukset tms. 

Ilmoitan joka kuukausi instagramissa ajankohdat, jolloin on kuun kierron mukaan paras aika leikata hiukset. Voit myös tarkistaa asian puhelimitse.

 

Leikkaan niin miesten, naisten kuin lastenkin hiukset. Teinit ovat myös tykänneet, kun saavat itse kertoa minkä hiusmallin haluavat. 

Leikkaan hiuksia kotonani Kempeleessä tai voin myös halutessanne tulla kotiinne parturoimaan, jolloin kilometrikorvaus lisätään hintaan. 

 

Ota yhteyttä niin varataan sinullekin aika. 

 

Mikä on hiusten energialeikkaus? 

Hiusten energialeikkaus alkaa puolentunnin päähieronnalla joka vilkastuttaa päänahan verenkiertoa ja laittaa kuona-aineet liikkeelle. Sen jälkeen hiukset kostutetaan ja leikataan huolellisesti hiuksen luonnollisessa asennossa eli kohtisuoraan päästä nähden. Tällöin hiuksen leikkauspinta on tasainen ja hius alkaa kasvaessaan kasvaa luonnollisesti eikä haaraudu tai halkeile. Leikkaus tehdään huolella kampaa ja hiussaksia käyttämällä. Energialeikkauksessa huomioidaan myös pyörteet ja laineet/kiharat, joten hiukset asettuu luonnollisesti omille paikoilleen.

Päähieronnan nautintoa.

Päähieronnan nautintoa.

Naisten hiustenleikkuuta

Naisten hiustenleikkuuta